Zašto su Del Sol proizvodi tako zabavni? – Del Sol
Dobro došli u Del Sol! Mjesto gdje svi proizvodi mijenjaju boju na suncu!

Zašto su Del Sol proizvodi tako zabavni?

Proizvodi naše tvrtke mijenjaju boju pomoću inovativne tehnologije zvane Spectachrome®, originalno razvijene za potrebe NASA-e i svemirskog programa. U tkaninu je, naime, ugrađen senzor i organski kristali koji reagiraju na ultraljubičasto zračenje te, ovisno o intenzitetu sunca, mijenjaju boju u samo nekoliko sekundi. Garantiramo da ovaj kameleon efekt, koji uključuje više od 300 različitih boja, traje zauvijek, a nošenje i pranje ne smetaju niti umanjuju efekt promjena boja.

Svaki put kad izađete na sunčevu svjetlost, organski kristali će se aktivirati i vaša majica će promijeniti boju u svega nekoliko sekundi. Taj proces će se povući odnosno vratiti u prvobitno stanje u nekoliko minuta kad majicu uklonite sa sunčevog svjetla, odnosno kad otiđete u hlad ili u zatvoreni prostor.

Možete imati dvije majice u jednoj. Da, jedino Del Sol® pruža dvije majice u jednoj sa svojom inovativnom tehnologijom. Međutim, ne mijenjaju boje samo naše majice, apsolutno svi proizvodi koje možete pronaći u našim trgovinama ili našoj Internet trgovini, mijenjaju boju. To uključuje naše Solize™ sunčane naočale, ručnike, lopte, narukvice, skateboardove, ogrlice, frizbi i još mnogo toga!

Želite li saznati više o našoj tehnologiji, posjetite našu stranicu “Kako radi promjena boje” i saznajte kako nastaje Del Sol® magija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Zatvori

Del Sol

#SamoDodajSunce

Zatvori

Košarica (0)

Cart is empty Nemate proizvode u košarici.

Del Sol

#SamoDodajSunce