Uvjeti korištenja – Del Sol
Dobro došli u Del Sol! Mjesto gdje svi proizvodi mijenjaju boju na suncu!

Uvjeti korištenja

Zadnje ažuriranje: Rujan, 2020.

Dobro došli u Del Sol®!

Zahvaljujemo na upotrebi naših proizvoda i usluga („Usluga“). Usluge pruža Magnus Idea j.d.o.o. („Del Sol“).

Uvod

Upotrebom naših proizvoda i usluga prihvaćate ove uvjete. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

Naše su usluge veoma raznolike pa se ponekad mogu primjenjivati dodatne odredbe i zahtjevi za proizvod ili uslugu (uključujući dobne zahtjeve). Dodatni uvjeti bit će dostupni u okviru relevantnih Usluga te će biti dijelom vašeg ugovora s nama u slučaju da upotrebljavate te Usluge.

Morate slijediti sva pravila koja su vam dostupna unutar Usluga. Ako se ne želite obvezati i pristati na sve navedeno, nećete imati pristup našoj Internet  stranici i nećete se moći koristiti informacijama na njoj. Predlažemo da, radi vlastite evidencije, kopirate primjerak svakog od ovih dokumenata.

Ako Vam je Del Sol osigurao prijevod hrvatskog teksta Uvjeta, suglasni ste da Vam je prijevod dan samo radi Vaše orijentacije, te da će Vaš odnos s Del Solom biti uređen hrvatskim tekstom Uvjeta.

Ako postoji bilo kakvo neslaganje između odredbi drugih inačica Uvjeta i njihova prijevoda, odredbe hrvatske inačice imaju prednost.

Ako postoje neslaganja između odredbi ovih uvjeta i odredbi dodatnih uvjeta, primjenjivat će se odredbe dodatnih uvjeta.

Ovi uvjeti uređuju odnos između Del Sola i vas. Temeljem ovih uvjeta ne nastaju nikakva prava u korist trećih strana.

Ovu web-stranicu štiti reCAPTCHA te se primjenjuju Politika privatnosti i Uvjeti korištenja tvrtke Google, Inc.

Primjena i promjena pravila

U slučaju da ne poduzmemo nikakve radnje neposredno po vašem nepridržavanju ovih uvjeta, to ne znači da smo se odrekli svojih mogućih prava (kao što je poduzimanje radnji ubuduće).

Ako se ispostavi da određena odredba ovih uvjeta nevaljana, to neće utjecati na valjanost ostalih odredbi.

Del Sol će zadržati pravo da, prema vlastitom nahođenju, doda ili promijeni bilo koji uvjet ovih Uvjeta korištenja, bez prethodne obavijesti ili bilo kakve obveze prema vama. Sve promjene Uvjeta korištenja će stupiti na snagu odmah nakon njihovog objavljivanja na ovoj Internet stranici. Vi ćete pristati da povremeno pregledate Uvjete korištenja. Također ćete prihvatiti da korištenje naše Internet stranice nakon promjena u Uvjetima korištenja predstavlja vaš pristanak na takve promjene.

Informacije na Del Sol internetskoj stranici su informativnog karaktera i nisu zamjena za konzultaciju s liječnikom kod proizvoda za koje je to potrebno.

O upotrebi naših savjeta i preporuka, u skladu s vašim zdravstvenim stanjem, konzultirajte se sa svojim liječnikom.

Ako imate ikakva pitanja u vezi naše politike čuvanja osobnih podataka ili obrade vaših podataka, slobodno se obratite našem službeniku za zaštitu osobnih podataka.

Dostupnost informacija

Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su besplatne i samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Del Sola. Nijedan sadržaj koji se nalazi na ovoj stranici ne može se tumačiti kao prešutni pristanak na njegovo korištenje, nikakva licenca ili autorska prava, patent, zaštitni znak ili drugi zakonom zaštićeni interesi Del Sola ili bilo koje treće strane. Ova stranica i sadržaj koji se na njoj nalazi, uključujući, ali ne ograničivši se na, grafičke prikaze, audio, video, html kod, tipke i tekst, ne smiju se kopirati, reproducirati, ponovno izdavati, postaviti na poslužitelje, slati poštom, emitirati ili distribuirati ni na kakav način, bez prethodnog pisanog pristanka Del Sola. Možete preuzimati, prikazati na zaslonu i kopirati jednu kopiju tih materijala na jednom računalu, i to samo za vašu osobnu, nekomercijalnu uporabu, a pod uvjetom da ni na koji način ne mijenjate materijal, te da ne dirate naše autorsko pravo, zaštitni znak i ostale zakonom zaštićene obavijesti.

Spremljene metode plaćanja

Pomoću spremljenih metoda plaćanja možete jednostavno ispuniti prethodno unesene informacije o kreditnoj kartici putem spremljene metode plaćanja kako bi brže i lakše dovršili svoju narudžbu.

Vaše podatke o kreditnoj i/ili debitnoj kartici obrađuje i sprema na siguran način naš partner za procesuiranje transakcija – Braintree (222 W Merchandise Mart Plaza, Suite 800, Chicago, IL 60654, Sjedinjene Američke Države). Politika privatnosti tvrtke Braintree dostupna je na https://www.braintreepayments.com/legal/braintree-privacy-policy.

Za sva pitanja u vezi s načinom spremanja podataka o vašoj kartici na vaš korisnički račun, molimo vas obratite se izravno nama, a za sva ostala pitanja tvrtki Braintree putem https://www.braintreepayments.com/hr/contact.

Više informacija o načinu spremanja vaših podataka o kartici možete pronaći na https://articles.braintreepayments.com/control-panel/vault/overview.

Autorska prava i zaštitni žigovi

Ako nije navedeno drugačije, sadržaji ove Internet stranice, uključujući, ali ne ograničivši se, tekst i slike koje sadrži i njihova obrada su vlasništvo Del Sola. Del Sol logotip i svi ostali znakovi upotrijebljeni u vezi s Del Sol robom ili uslugama su registrirani zaštitni znak tvrtke Del Sol, Inc. Svi ostali zaštitni znakovi koji se koriste ili se spominju na ovoj Internet stranici su vlasništvo odgovarajućih vlasnika. Vi ste odgovorni za poštivanje zakona zemlje iz koje pristupate ovoj stranici i slažete se da nećete pristupiti ili se koristiti ovom stranicom kršeći zakon. Ako nije izričito navedeno drugačije, svaka informacija koja će vam biti dostavljena kroz ovu stranicu neće biti smatrana povjerljivom ili zaštićena zakonom. Slažete se da se nećete koristiti ovom stranicom na način kojim bi se mogao oštetiti, preopteretiti ili oslabiti bili koji poslužitelj, ili mrežu povezanu s bilo kojim Del Sol poslužiteljem, niti ćete ometati bilo kojeg drugog korisnika ove stranice. Našu stranicu štiti reCAPTCHA te se primjenjuju Politka privatnosti i Uvjeti korištenja tvrtke Google. © 2020 Google LLC Sva prava pridržana. Google Pay je zaštitni znak tvrtke Google LLC.

Poveznice

Poveznice na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Del Sol. Mi ne dajemo procjene niti jamstva za takve usluge i stranice, i Del Sol ne preuzima odgovornost za takve stranice ili usluge. Poveznica s drugom stranicom ili uslugom nije podrška toj stranici ili usluzi. Na vlastitu odgovornost ćete se koristiti informacijama pruženim na ovoj stranici, ili bilo kojoj stranici koja je povezana poveznicom s istom. 

Jamstva i odšteta

Del Sol daje sve materijale i informacije objavljene na ovoj Internet stranici “kakvi jesu” bez ikakvih jamstava ili uvjeta, bilo iskazanih bilo impliciranih, uključujući, ali ne ograničivši se na, implicirana jamstva ili uvjete mogućnosti prodaje, prikladnost za određenu namjenu ili nepovredivost. Nadalje, ako nije izričito navedeno drugačije, Del Sol ne daje jamstva na prava vlasništva i nesmetano korištenje. Del Sol neće ni u kakvim okolnostima biti odgovoran niti jednoj osobi ili subjektu zbog određene, nenamjerne ili konsekventne štete, uključujući, bez ograničenja, štetu koja je nastala kao rezultat korištenja ili pouzdanja u predočenu informaciju. Del Sol neće ni u kakvim okolnostima biti odgovoran za gubitak profita ili prihoda ili troškova zamjene robe, čak i ako je unaprijed bio obaviješten o mogućnosti takve štete.

Vi prihvaćate da ćete Del Sol i njegove podružnice, službenike, agente, partnere i zaposlene, obeštetiti, braniti ih i osloboditi svake tužbe ili zahtjeva, uključujući prihvatljive odvjetničke honorare napravljene od treće strane, proizašle iz vašeg korištenja ove stranice, uključujući, bez ograničenja, korištenje od strane vaših zaposlenih, vašeg povezivanja na ovu stranicu, vašeg kršenja ovih uvjeta, ili vašeg kršenja prava drugih.

Slanje podataka ili informacija (uključujući komunikaciju e-poštom) preko Interneta ili drugih javno dostupnih mreža nije sigurno, i podložno je gubitku, presretanju ili mijenjanju tijekom prijenosa. Shodno tome, ne preuzimamo odgovornost za štetu koja može nastati kao rezultat prijenosa podataka preko Interneta ili drugih javno dostupnih mreža, npr. razmjena elektronske pošte s nama (uključujući i onu koja može sadržavati vaše osobne podatke). Uložit ćemo komercijalno opravdane napore da zaštitimo privatnost informacija koje nam dajete na raspolaganje i s njima ćemo postupati u skladu s našim Pravilima o privatnosti. Informacije koje nam dajete na raspolaganje ni u kom slučaju neće se smatrati povjerljivima, neće stvarati fiducijarne obveze prema nama, i ako ćemo takvu informaciju nehotice objaviti ili će joj pristupiti treća strana bez našeg pristanka, nećemo snositi nikakvu odgovornost. 

Točnost informacija

Del Sol će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj Internet stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju Del Sol internet stranici koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Del Sol neće biti odgovoran ni za kakve izravne, slučajne, posljedične, neizravne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove Internet  stranice ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Del Sol zadržava pravo izmjene sadržaja ove Internet  stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Del Sol nastojat će osigurati maksimalnu točnosti informacija i podataka sadržanih na ovim stranicama, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na ovim stranicama. Slike proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da slika u potpunosti odgovara samom proizvodu. Boje na fotografijama proizvoda mogu biti malo drugačije od onih na samome proizvodu zbog vašeg monitora, na što nemamo utjecaj. Za moguće pogreške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i opisanog u ovim uputama, ako proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sastav proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Društvene mreže

Sadržaj koji objavite na društvenim mrežama na kojima je Del Sol registriran, postaje vlasništvo Del Sola te ga možemo upotrebljavati u marketinške i komercijalne svrhe bez prethodnog odobrenja.

Recenzije i komentari

Dobre recenzije drugim kupcima omogućuju da bolje upoznaju naše proizvode. Evo nekoliko savjeta za njihovo pisanje:

  • Budite informativni i precizni: vaša recenzija trebala bi se odnositi upravo na proizvod koji ocjenjujete te opisati ono što bi drugi korisnici mogli iskusiti. Istaknite ono što taj proizvod čini posebnim i pokušajte podijeliti nešto posve novo.
  • Budite realistični: pišite o sebi. Opišite vlastito iskustvo i objasnite što vam se svidjelo, a što nije. Nastojte biti što precizniji te spomenite i pozitivne i negativne strane.
  • Pokažite poštovanje: nećete svaki put imati savršeno iskustvo. Ponekad ćete poželjeti podijeliti negativne komentare. Čak i ako ste frustrirani, neka vaša kritika svakako bude konstruktivna. Mi na temelju povratnih informacija poboljšavamo svoje poslovanje.
  • Pišite sa stilom: korisnici će obraćati više pozornosti na ono što kažete ako pažljivo napišete recenziju. Pazite na čitkost te ne upotrebljavajte prekomjerno velika slova i interpunkcijske znakove. Pišite u skladu s gramatičkim pravilima, provjerite pravopis i izbjegavajte vulgarizme. Odaberite odgovarajuću duljinu – jedan odlomak bit će upravo savršen. Budite kreativni i zabavite se!

Sada kad ste pročitali naše savjete o pisanju recenzija, moramo napomenuti i neka pravila. Prije nego što Vaša recenzija bude podijeljena s ostalim kupcima, bit će provjerena od strane naših moderatora kako bi utvrdili da ne krši naše Uvjete korištenja.

Razvili smo ova pravila o sadržaju koja se odnose na korisnički sadržaj kako bismo svima koji gledaju sadržaj koji su izradili korisnici osigurali pozitivno i korisno iskustvo. U tim su pravilima opisane važne razlike u tome kako postupamo sa sadržajem i kako se odnosimo prema neprimjerenom sadržaju.

Doprinosi se moraju temeljiti na stvarnim iskustvima i informacijama. Namjerno lažan sadržaj, kopirane ili ukradene fotografije, recenzije koje se ne pridržavaju teme, klevetanje, osobni napadi i nepotreban ili netočan sadržaj smatraju se kršenjem naših pravila. Ako primijetimo takav sadržaj, uklonit ćemo ga, a u većini slučajeva, nećemo dopustiti njegovo objavljivanje.

Pridržavamo prava na onemogućivanje korisničkih doprinosa kako bismo spriječili zloupotrebu. Pridržavamo prava na uklanjanje sadržaja koji krši naša pravila ili uvjete pružanja usluge i na obustavljanje ili brisanje računa koji krše pravila.

Alternativno rješavanje potrošačkih sporova

Od 15. veljače diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju imate pravo i mogućnost riješiti u svega nekoliko klikova na ovim stranicama. Europska komisija je za takvo rješavanje sporova osmislila platformu koja je dostupna svim građanima Europske unije.
Platforma je namijenjena za alternativno (izvansudsko) rješavanje domaćih i prekograničnih sporova koji proizlaze iz ugovora o prodaji ili ugovora o uslugama između trgovaca sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i potrošača s prebivalištem u Europskoj uniji (u daljnjem tekstu: EU) u postupku pred tijelima za alternativno rješavanje potrošačkih sporova (u daljnjem tekstu: tijelima za ARPS) koja su ovlaštena provesti mirenje ili donijeti neobvezujuću ili obvezujuću odluku o sporu.
Kada potrošači i trgovci podnesu prigovor, tijela za rješavanje sporova djelovat će kao posrednici između dviju strana u cilju rješavanja problema.

Nakon što se postigne dogovor o tome tko će spor riješiti, platforma automatski prosljeđuje spor tom tijelu koje je dužno u roku od 90 dana riješiti spor u potpunosti preko Interneta.

Internetska platforma za online alternativno rješavanje sporova od 15. veljače 2016. kao i svim građanima Europske unije dostupna vam je ovdje.

Sudstvo

Ovi uvjeti korištenja će se ravnati i tumačiti sukladno hrvatskim zakonima, bez obzira na sukob sa zakonskim propisima. U svim pravnim sporovima koji mogu nastati iz Ugovora primjenjivat će se hrvatski zakoni. Nadalje, pristajete da ćete se podvrgnuti nadležnosti hrvatskih sudova, i da će svaka pravna radnja poduzeta s vaše strane, biti unutar isključive nadležnosti hrvatskih sudova. Propust od strane Del Sola da primjenjuje ili nameće prava ili odredbe ovih uvjeta i zahtjeva, neće predstavljati odricanje od istih. Ako mjerodavni sud smatra da je neki uvjet ili zahtjev nevaljan, strane se slažu da će sud nastojati dati stranama prihvatljivu zadovoljštinu sukladno odredbi, a ostale odredbe uvjeta i zahtjeva će ostati na snazi. Bez obzira na suprotne zakonske odredbe, svaki tužbeni zahtjev ili slučaj nastao zbog korištenja naše stranice ili je povezan s njome, te svaki slučaj povezan s uvjetima i zahtjevima, mora se prijaviti unutar godinu dana od nastanka, ili će biti zauvijek zaključen.

Kontakt

Slobodni ste kontaktirati nas putem našeg Centra za pomoć koji se nalazi na web-adresi l.delsol.hr/help. Za više informacija o tome kako možete kontaktirati Del Sol posjetite stranicu s kontaktima.

Zatvori

Del Sol

#SamoDodajSunce

Zatvori

Košarica (0)

Cart is empty Nemate proizvode u košarici.

Del Sol

#SamoDodajSunce