Uvjeti korištenja kupona – Del Sol®

Uvjeti korištenja kupona

Zadnje ažuriranje: Rujan, 2020.

Dobro došli u Del Sol®!

Zahvaljujemo na upotrebi naših proizvoda i usluga („Usluga“). Usluge pruža Magnus Idea j.d.o.o. („Del Sol“).

Uvod

Upotrebom naših proizvoda i usluga prihvaćate ove uvjete. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

Naše su usluge veoma raznolike pa se ponekad mogu primjenjivati dodatne odredbe i zahtjevi za proizvod ili uslugu (uključujući dobne zahtjeve). Dodatni uvjeti bit će dostupni u okviru relevantnih Usluga te će biti dijelom vašeg ugovora s nama u slučaju da upotrebljavate te Usluge.

Morate slijediti sva pravila koja su vam dostupna unutar Usluga.

Ako Vam je Del Sol osigurao prijevod hrvatskog teksta Uvjeta, suglasni ste da Vam je prijevod dan samo radi Vaše orijentacije, te da će Vaš odnos s Del Solom biti uređen hrvatskim tekstom Uvjeta.

Ako postoji bilo kakvo neslaganje između odredbi drugih inačica Uvjeta i njihova prijevoda, odredbe hrvatske inačice imaju prednost.

Ako postoje neslaganja između odredbi ovih uvjeta i odredbi dodatnih uvjeta, primjenjivat će se odredbe dodatnih uvjeta.

Ovi uvjeti uređuju odnos između Del Sola i vas. Temeljem ovih uvjeta ne nastaju nikakva prava u korist trećih strana.

U slučaju da ne poduzmemo nikakve radnje neposredno po vašem nepridržavanju ovih uvjeta, to ne znači da smo se odrekli svojih mogućih prava (kao što je poduzimanje radnji ubuduće).

Ako se ispostavi da određena odredba ovih uvjeta nevaljana, to neće utjecati na valjanost ostalih odredbi.

Općenito

Promotivni kôdovi (nazivaju se i kuponima ili vaučerima) nude razne usluge i pogodnosti.
Promotivne kodôve ne možete zatražiti, ali Del Sol i/ili partneri povremeno dijele promotivne kodove kao dio određenih posebnih ponuda.

Svaki digitalni promotivni kôd vezan je za adresu elektroničke pošte kojoj je namijenjen. Ne možete iskoristiti promotivni kôd iako ga posjedujete ako nije vezan za adresu elektroničke pošte koju posjedujete. Svaki kupac može samo jednom iskoristiti jedan promotivni kôd odnosno jedan kôd kojime se ostvaruje određena pogodnost, ako nije drugačije navedeno na dodatnim uvjetima koji se primjenjuju za određeni promotivni kôd.

Bilo za digitalne ili fizičke promotivni kôdove, primjenjuju se ovi Uvjeti bez obzira je li na promotivnom kôdu navedena takva odredba.

Zlouporaba

Zadržavamo pravo odbijanja narudžbe ako utvrdimo da je nastupila zlouporaba promotivnog kôda ili pokušaj prijevare. U slučaju prijevare, pokušaja obmane ili sumnju na druge ilegalne aktivnosti u svezi korištenja promotivnog kôda, imamo pravo blokirati promotivni kôd. Ne postoji pravo na zahtjev deblokade ili isplate takvog kupona.

Ni u kojem trenutku nemate pravo na naknadu štete ako niste iskoristili promotivni kôd na vrijeme (promotivni kôdovi su vremenski ograničeni, te mogu biti ograničeni na pojedini proizvod). Također, promotivni kôdovi nisu zamjenjivi za novac, ne mogu se zbrajati s ostalim popustima i akcijama niti kombinirati s ostalim kuponima ako nije drugačije navedeno na dodatnim uvjetima koji se primjenjuju za određeni kupon.

Prenosivost kupona

Promotivni kôd nije prenosiv i ne može se prodati ili zamijeniti. Bilo kakav pokušaj ili oblik prodaje promotivnog kôda je strogo zabranjen, te će u slučaju takve aktivnosti promotivni kôd postati automatski ništavan. Ponuda se može opozvati u bilo kojem trenutku prije ili nakon njezinog prihvaćanja, iz bilo kojeg razloga, od strane Del Sola. Dopušten je samo jedan promotivni kôd po kupcu.

Dodatni Uvjeti

Del Sol može zahtijevati određene uvjete koji moraju biti zadovoljeni prije mogućnosti korištenja kupona. Vaša upotreba promotivnog kôda predstavlja prihvaćanje ovih Uvjeta i odredbi u potpunosti. Del Sol zadržava pravo promjene ovih Uvjeta bez prethodne najave, ažuriranjem ove publikacije.

Promotivni kôd možete unijeti na stranici naplate neposredno prije potvrđivanja transakcije.

Ne preuzimamo jamstvo za pogrešno ili nepotpuno upisanu adresu elektronske pošte primatelja promotivnog kôda, također ni za gubitak, krađu, zlouporabu ili zakašnjeli prijenos promotivnog kôda (na primjer radi tehničkih poteškoća).


JUSTADDSUN: Na blagajni unesite kod JUSTADDSUN kako biste ostvarili popust. Završava se 31. srpnja 2019. Kôd se može koristiti više puta po klijentu do maksimalnog troška prije odbitka od 500 HRK po narudžbi (ili ekvivalent u lokalnoj valuti). Ne može se koristiti s drugim promotivnim kodovima, poklon bonovima ili troškovima isporuke. Primjenjuju se izuzeci zemalja.


KUPITE 3 PROIZVODA, OSTVARITE 15% POPUSTA, KUPITE 4 ILI VIŠE, OSTVARITE 25% POPUSTA: Ponuda vrijedi za odabrane stilove do 31. listopada 2019. u trgovinama i online na delsol.hr. Popust se primjenjuje automatski u košarici. Ne vrijedi izvan RH. Popust se primjenjuje prije oporezivanja i ne odnosi se na proizvode na popustu i troškove dostave. Nije moguće primijeniti na prethodne kupnje. Ne može se koristiti u kombinaciji s drugim ponudama ili promotivnim kodovima na iste artikle ili u kombinaciji sa zaposleničkim popustom. Popust se primjenjuje u trgovinama na blagajni, online na stranici košarice i naplate, na sve artikle koji ispunjavaju uvjete, a odbit će se po vraćanju bilo kojeg predmeta na koji je popust primijenjen. Količine mogu biti ograničene. Ne može se iskoristiti za gotovinu ili kredit. Mogu se primjenjivati ​​druga ograničenja.


KOLO SREĆE: Ponuda vrijedi za sve proizvode samo online na delsol.hr. Popust se ne primjenjuje automatski u košarici. Ne vrijedi izvan RH. Popust se primjenjuje prije oporezivanja i ne odnosi se na proizvode na popustu i troškove dostave. Nije moguće primijeniti na prethodne kupnje. Ne može se koristiti u kombinaciji s drugim ponudama ili promotivnim kodovima na iste artikle ili u kombinaciji sa zaposleničkim popustom. Popust se primjenjuje online na stranici košarice i naplate, na sve artikle koji ispunjavaju uvjete, a odbit će se po vraćanju bilo kojeg predmeta na koji je popust primijenjen. Količine mogu biti ograničene. Ne može se iskoristiti za gotovinu ili kredit. Mogu se primjenjivati ​​druga ograničenja. Kôd se može koristiti jednom po klijentu do maksimalnog troška prije odbitka od 700 HRK po narudžbi (ili ekvivalent u lokalnoj valuti). Primjenjuju se izuzeci zemalja. Ne primjenjuje se na proizvode koji su na sniženju.


BACK TO SCHOOL: Ponuda vrijedi za odabrane stilove do 06. rujna 2020. online na delsol.hr. Popust se ne primjenjuje automatski u košarici. Ne vrijedi izvan RH. Popust se primjenjuje prije oporezivanja i ne odnosi se na proizvode na popustu i troškove dostave. Nije moguće primijeniti na prethodne kupnje. Ne može se koristiti u kombinaciji s drugim ponudama ili promotivnim kodovima na iste artikle ili u kombinaciji sa zaposleničkim popustom. Popust se primjenjuje online na stranici košarice i naplate, na sve artikle koji ispunjavaju uvjete, a odbit će se po vraćanju bilo kojeg predmeta na koji je popust primijenjen. Količine mogu biti ograničene. Ne može se iskoristiti za gotovinu ili kredit. Mogu se primjenjivati ​​druga ograničenja. Kôd se može koristiti jednom po klijentu do maksimalnog troška prije odbitka od 700 HRK po narudžbi (ili ekvivalent u lokalnoj valuti). Primjenjuju se izuzeci zemalja. Ne primjenjuje se na proizvode koji su na sniženju.


Kontakt

Slobodni ste kontaktirati nas putem našeg Centra za pomoć koji se nalazi na web-adresi l.delsol.hr/help. Za više informacija o tome kako možete kontaktirati Del Sol posjetite stranicu s kontaktima.

Zatvori
Zatvori
Košarica (2)

Ukupno: 134,00 kn

Vidi košaricuPlaćanje