O nama – Del Sol®

O nama

Naša misija je stvoriti zabavu, radost, osmijehe i uspomene za sve pod suncem.

Del Sol

Zabava na suncu oduvijek je bila u središtu kulture Del Sola.

Naša misija je stvoriti zabavu, radost, osmijehe i uspomene za sve pod suncem. To radimo od 1994. godine, rastući od malene košarice u trgovačkom centru do više od 100 trgovina diljem svijeta kako bismo pružili cjelokupan doživljaj, o tome kako se zabaviti na suncu s odjećom i modnim dodacima koji mijenjaju boju na suncu.

Mi stojimo za sve što je dobro. Za sunce. Za zabavu na suncu. Za odmor ispunjen uspomenama. Za smijeh. Za radost. Radimo to i za mlade i za stare. Za osmijehe koje donosi.
Ponosni smo što svakodnevno dijelimo malo sunca s toliko ljudi.

Činjenice

10.000.000+ Zadovoljnih kupaca

Dijelimo sunce s Vama u više od 100 trgovina diljem svijeta. Do sada smo prodali preko 10.000.000 Del Sol lakova za nokte.

Mnogobrojne nagrade

Zbog svoje inovativnosti i ekskluzivne tehnologije promjene boje, Del Sol je u svijetu osvojio mnogobrojne nagrade za izvrsnost.

NASA-ina tehnologija

NASA je istražila tehnologiju promjene boja za svoj svemirski program, posebno za prijelazne leće na svemirskim kacigama svojih astronauta, a Del Sol ga je poboljšao za sve pod suncem! To nije raketna znanost, ali opet, možda i jest.

24/7 Podrška

Naša korisnička podrška svakim danom želi biti sve bolja za Vas! Naš moto je “Tu smo i rado ćemo Vam pomoći”. Ako imate bilo kakav upit, slobodno nam se obratite.

Mediji

 

Pravne informacije

Magnus Idea j.d.o.o., Marčana 420a, 52206 Marčana, tvrtka upisana u Sudski registar pri Trgovačkom sudu u Pazinu pod brojem Tt-18/6187-2. Temeljni kapital 10,00 kuna uplaćen u cijelosti u novcu.

Društvo upisano u Sudski registar pri Trgovačkom sudu u Pazinu pod matičnim brojem upisa MBS 130089290, OIB: 76650379230.

Osnivači: Sara R.

Zatvori
Zatvori
Košarica (8)

Ukupno: 2.088,00 kn

Vidi košaricuPlaćanje